10 grunner til at Italia er perfekt for en jentetur

26/02/2015

 

Det er noe med reiser som interesserer oss jenter hele tiden, enten det er en kort tur til utkanten av byen eller en lang flytur til et fremmende land. Hvis du elsker å reise og besøke nye steder, bør du definitivt gi Italia en sjanse, og liker du deg veldig godt er det ikke lengre enn at du kan dra ned igjen år etter år. Her er 10 grunner Italia er det perfekte feriested for jenter.

1. Karneval – Lysene, lydene og den gale folkemengden. Enhver jente ønsker nok å kle seg ut en gang i blant og Italia er det perfekte stedet for karneval. Sørg for å ta med din beste kostyme eller kanskje du kan finne en kostyme i Italia? Husk at å kle seg ut er halve moroa med å delta på karneval!

Beautiful young woman in black mysterious venetian mask

 

2. Italiensk vin – Italia er hjemmet til noen av de beste vinene i verden og landet er rikelig velsignet med vinmarker i 20 ulike fylker. Så selv om du ikke befinner deg i en av disse fylkene, kan alltids en tur bli arrangert ettersom det sikkert vil være et vinområde nær der du er. Du kan delta på vinsmakingsturer og disse kan være så omfattende at de dekker hver eneste fylke til så enkle og budsjett-vennlige som å besøke én vingård. Både rød, hvit, rosa og musserende vin kan smakes.

Red Wine and Cheese. Romantic Lunch Outdoor

 

3. Sjokolade – Jeg har enda å møte en jente som ikke liker sjokolade. Mange byer i Italia er kjent for sin sjokolade. Noen fabrikker har guidete turer og sjokoladeworkshops som kan gjøres for å få en full hands-on erfaring. Perugia i Umbria og Modica på Sicilia har de mest kjente sjokoladefabrikkene. Vi kan også gi råd om et besøk på fabrikkene.

Depositphotos_21079881_s

 

4. Iskrem – En italiensk tur er den perfekte unnskyldningen for å overspise seg på verdens beste gelato! Gelaterias er overalt i Italia, og hver og en har noe spesielt å tilby, fra ferske kjegleformet kjeks til spesielle og eksklusive smaker. Hvorfor ikke prøve en ny hver dag. Vær oppmerksom på at «artigianale» som er skrevet utenfor butikken betyr «håndverk» og gelatoen er da selvsagt hjemmelaget.

Ice cream

 

5. Autentisk italiensk mat – Du kan ikke få et ekte italiensk måltid noe annet sted enn fra Italia selv. Enten du bare er nysgjerrig for å se om det du er vant med hjemme kommer i nærheten av den autentiske italienske maten eller om du ønsker å gi smaksløkene en eksplosjon av en mengde varianter, Italia er det rette stedet. Hvorfor ikke nyte et måltid utendørs på en av de mange lokale kafeene, nyte et overdådig måltid fra berømte autentiske restaurant eller, hvis mulig, nyte et hjemmelaget måltid etter Nonnas oppskrift (fordi ingen kokker er bedre enn bestemor).

Italian Food Collage

 

6. Sexy italienske menn – Italienske menn er sjarmerende og selvsikker. En god del av dem har gode manerer og vil sjarmere deg, og de er det perfekte symbolet på uttrykket «høy, mørk og kjekk», så hvis du leter etter en bit av romantikk, kan du helt sikkert finne det i Italia.

Fit muscular man without tshirt smiling on the beach

 

7. Den fantastiske vakre å se – Italia er fullpakket med vakre ting som vil til tider vil imponere deg. Her vil du se severdigheter og natur som ser ut som det kom rett ut av et postkort. Du kan peke kameraet omtrent hvor som helst og få et nydelig bilde til minne om turen.

Ocean coastline scenic panoramic view in Costa Paradiso, Sardini

 

8. Strendene – Jente som elsker sol, sand og sjø må komme til Italia. Italia har noen av de beste strendene i verden. Den hvite sanden, utrolige klipper og krystallklart vann er altfor fristende å gå forbi.

Scenic view in Tropea

 

 

 

9. UNESCOs liste over verdens kultur– og naturarvsteder – Italia huser 49 steder på UNESCOs verdensarvliste, landet med de fleste i verden, og alle disse er definitivt verdt å se.

Pisa, Piazza del Duomo, with the Basilica leaning tower
10. Shopping – Hva er vel en jentetur uten shopping? Uansett hvilket budsjett du er på så er det alltid et sted for deg å handle i Italia. Plukk opp en one-of-a-kind på en second hand butikk eller unn deg et fint designer stykke fra italienske motedesignere som Gucci, Prada, Valentino eller Dolce og Gabbana. Italienerne har også vakre skinnprodukter som vesker og sko som er verdt å sjekke ut.

Shopping women walking happy with bags, Venice

 

Les mer og send forespørsel om jentetur til ltalia

 https://www.renatevillas.com/trip-nb/jentetur/

Finn en Villa for en jentetur til Italia

https://www.renatevillas.com/commodity-type/villa-type-nb/

 

Go top