10 grunner til at leie av egen feriebolig er perfekt for barnefamilier

18/08/2016

Feriebolig

Når tiden har kommet til å planlegge ferien, så begynner prosessen med å finne ut av hvor ferien skal holdes, hvordan dere skal komme dit og hvordan dere skal bo. Mange barnefamilier har fått øynene opp for Italia som feriemål. Her er det et nydelig klima, mye god mat som passer for barn og voksne, en vennlig befolkning og massevis av aktiviteter for hele familien. Og enda et pluss er at det etterhvert har blitt enkelt å komme hit, direkte fra Norge eller med en enkel og kort mellomlanding.

Feriebolig

Mye å by på

Italia har mye å by på og det er det minste problem å finne et nytt og spennende område hvert år eller en kan selvsagt finne sitt eget favorittsted og tilbringe sommeren der. Fra Sicilia i sør med sine lange, deilige sandstrender til den fantastiske Amalfikysten med de nydelige byene Positano, Ravello og Salerno. Eller Lazio med Roma, den koselige oldtidsbyen Tarquinia og badebyen Civitavecchia. På den andre siden av Italia, finner dere området Marche med sine nydelige, små landsbyer og kilometervis med lange sandstrender langs Adriaterhavet. Mulighetene er mange og når en skal velge bosted, så bør dere overveie en egen feriebolig.

FerieboligEn egen feriebolig i ferien, gir mange fordeler frem for å bo på hotell. Og spesielt når dere har barn med på ferien, vil dere sette pris på å bo i egen feriebolig. Vi har satt opp en liten liste med 10 gode grunner til hvorfor dere bør velge egen feriebolig neste ferien.

10 grunner

1. Dere får en helt annen frihet i en egen feriebolig, hvor dere ikke er avhengig av spisetider på et hotell, resepsjon, regler og små rom.

2. Dere kan velge feriebolig ut fra et stort utvalg og finne den boligen som passer akkurat dere.

3. Alle kan få eget rom, uten at dere må betale mer for dette.

4. Har ferieboligen eget svømmebasseng, så trenger dere ikke å dele dette med andre.

Feriebolig

5. Dere kan nyte alle måltider på terrassen, uansett om det er frokosten, lunsjen eller middagen. Og dere kan spise akkurat det dere ønsker, når dere ønsker det.

6. Dere vil ofte bo i nydelige omgivelser i flott natur, langt fra kjedelige hotellbygg midt inne i byene.

7. Barna vil få god plass til å kunne leke og kose seg.

8. Er dere en litt større familie eller to familier som reiser sammen, så vil det ofte lønne seg økonomisk med en egen feriebolig og alle kan bo under samme tak.

9. Dere vil finne en helt annen standard på en egen feriebolig enn på et hotell, med mindre dere vanligvis bor på 5* hoteller.

10. Barn elsker frihet og dere får langt mer frihet i en egen feriebolig, fremfor et hotell.

Go top