De 5 beste villaer nær stranden

12/01/2017

Five best villas near the beach

Når vi skal på ferie, så er nærhet til stranden gjerne noe som står høyt på ønskelisten hos mange. Det å kunne nyte frokosten på terrassen og deretter å rusle ned til stranda for å kose seg er en fantastisk følelse og dette er en av grunnene til at mange søker etter ferieboliger med kort vei til havet og stranda. Har dere med barn på ferien er det garantert også noe de vil sette pris på, det er tross alt ikke hver dag at de får lov til å leke på en sandstrand mens det er varmt og godt. Vi har funnet fremt til de fem beste villaene vi kan tilby, som ligger nær en strand.

Villa Olbia – Sardinia

De 5 beste villaer nær strandenVi begynner på Sardinia som kan by på mange flotte strender. Denne villaen ligger ikke langt fra Olbia på den nordlige delen av øya og med kort avstand til flyplassen. Når dere har fått bagasjen etter at flyet har landet, trenger det ikke å ta mer enn 15 minutter før dere er fremme og kan begynne ferien for alvor. Villaen ligger rett ved havet og ble totalrenovert i 2015. Her er det plass til 12 personer og dere finner tre soverom, sovesofa og fem bad. Huset er nydelig innredet med synlige takbjelker og mange lekre detaljer. Ute finner dere en meget stor terrasse, hvor dere kan nyte mange måltider, her er det bordfotball, billjard og mulighet for å låne sykler, kajakk og en mindre båt i høysesongen. Men mye av tiden kommer sannsynligvis til å bli brukt i det nydelige svømmebassenget med utsikt over havet. Les mer om Villa Olbia her.

Villa Fano – Puglia

De 5 beste villaer nær strandenFra Sardinia reiser vi til Puglia i den sørligste delen av fastlands Italia. Her finner dere et nydelig hus i to etasjer med en fantastisk utsikt over havet. Herfra er det kun rundt en kilometer til dere er fremme på stranden eller dere kan kose dere i bassenget som hører til villaen. Her er det plass til ni personer, fordelt på fire soverom. To av soverommene har eget bad og de to siste soverommene deler et bad. Mye av huset er innredet i naturstein og med en nydelig mosaikk. Her er det stor stue med peis, spisestue og stort kjøkken med god plass til å tilberede nydelige middager som dere kan nyte på den store steinterrassen med utsikt over vannet. Når dere ikke koser dere i villaen eller på stranda finnes det mange spennende utfluktsmål i området hvor huset ligger. Les mer om Villa Fano her.

Villa Orizzonte – Marche

De 5 beste villaer nær strandenVi beveger oss opp langs Adriaterhavskysten og kommer til Marche. Dette huset i tre etasjer ligger kun tre kilometer fra stranden. Her er det plass til ni personer som deler fem soverom og fire bad. Det største soverommet ligger øverst i huset og har eget bad og resten av soverommene deler de siste tre badrommene. Huset har et stort kjøkken med masse plass og en stor kokeøy i midten av kjøkkenet. Her er det to stuer med behagelige sofaer og en stor terrasse hvor fra dere kan nyte utsikten over havet. Dere kan også nyte dagene i den store hagen og kose dere i bassenget. Les mer om Villa Orizzonte her.

Villa Casa Marco – Lazio

De 5 beste villaer nær strandenLitt nord for Roma finner vi badebyen Santa Marinella og kun en kilometer fra denne ligger Villa Casa Marco. Derfor er det kun en kort gåtur før dere er fremme på stranden. Denne villaen i to etasjer har plass til åtte personer som deler fire soverom og tre bad. Det ene soverommet har egen balkong, men alle kan benytte den romslige terrassen ved siden av stuen og kose seg i hagen. Stuen er lys på grunn av de store vinduene i taket og på kjøkkenet er det god plass til å tilberede god italiensk mat. Les mer om Villa Casa Marco her.

Villa Blue Marine – Sicilia

De 5 beste villaer nær strandenLengst sør i Italia kommer vi til Marina di Ragusa på Sicilia. I denne badebyen ligger denne villaen og etter en kort gåtur er dere fremme på den lange sandstranda. Huset har plass til åtte personer fordelt på fire soverom. Her er det to bad, en stor og lys stue med store vinduer som vender ut mot bassenget. Alle rommene er lyse og med mange vinduer, slik at hele huset blir lyst og trivelig. Huset er på et plan og derfor velegnet for rullestolbrukere. Rundt huset er det en stor hage med god plass til mange aktiviteter. Les mer om Villa Blue Marine her.

Go top