3 flotte innsjøer i Italia

18/08/2018

I tillegg til å ha en 7.600 km lang kystlinje som inkluderer noen fantastiske strender, har Italia også 1 500 innsjøer, hvorav noen er ganske spektakulære. Vi har plukket ut 3 som sannsynligvis er de mest fantastiske innsjøene i Italia.

Gardasjøen

Ikke bare er det den største innsjøen i Italia, men sannsynligvis også de mest spektakulære. Ligger i den nordlige delen av Italia, innsjøen har mange små øyer og 5 større.

Den sørlige kysten har masse strender og er omgitt av flatt landskap, mens det i den norlige delen er mer fjell og klipper som omgir innsjøen. Plasseringen gir Gardasjøen et temperert klima med enkel tilkomst og er nok en av Italias mest berømte og populære spesielt for familier og dem som er glade i vannsport.

Lake Bracciano

Ligger i Lazio-regionen, bare en halv time unna Roma. Lake Bracciano kan spore sin opprinnelse tilbake til den intensive vulkanske aktiviteten, derfor kan du på noen steder rundt innsjøen fortsatt se noen kratere.

En av de viktigste byene rundt innsjøen – Bracciano er et sted hvor folk samles for å nyte vannsport og selvfølgelig det imponerende landskapet! Mens du er i området, bør du også vurdere å besøke noen av de andre landsbyene og byene rundt innsjøen: Anguillara Sabazia, Trevignano Romano, La Marmotta.

Comosjøen

Ligger i Lombardia-fylket, Comosjøen er i skyggen av de snødekte Alpene og omgitt på begge sider av bratte skoger.

På bunnen av sørvest delen ligger byen Como, hjem til renessanse arkitektur og kjent for en kabelbane som reiser opp til fjellbyen Brunate.

Vi håper du vil ha en fantastisk opplevelse ved å besøke disse fantastiske innsjøene!

Go top