Bilmuseeum for raske biler i Italia

11/08/2018

Italia er kjent for god mat, smakfulle viner, mote, arkitektur og vakre strender … Og selv om det er en ganske omfattende liste allerede – er det ikke det hele..

Det er nemlig noe, som kan få mannen din til å bestille billetter til Italia raskere enn du tror! Italia er nemlig også hjemmet til noen av verdens fineste sportsbiler som noensinne har blitt laget: fra Lamborghini til Ferrari, her kan reisende se alle disse museene på bare en dag siden de alle ligger i nærheten av byene Bologna og Modena.

Lamborghini museum

Ligger ikke langt fra Bologna – dette musemene er et must for de som ønsker å lære historien til verdens fineste sportsbil. Gjester vil også kunne sitte inne i kjøretøyene, inkludert posh Countach S, Jalpa og andre.

Casa Enzo Ferrari

Dette er det nye Ferrari musem med futuristisk design som ligger i Modena, og det er en annen opplevelse for fine sportsbilselskere. Dette museet er fullt av Ferrari og andre sportsbiler. En av de kuleste funksjonene på dette museet er virtuelle løp. Gjester kan kjøre mot andre turister i deres favoritt simulerte Ferrari biler!

Ferrari museum Maranello

Besøkende på dette museet har tilgang til alle de beste Formula 1 Ferrari racerbilene. Der registrerer du deg for en guidet tur som tilbyr intrikate detaljer om hvordan Ferrari-kjøretøy er bygget og produsert: dette inkluderer motorer, utvendig og det berømte Ferrari-emblemet.

Museo ferruccio Lamborghini

Besøk også dette museet hvis du er interessert i å se hvordan klassiske Lamborghinis ble laget, samt hvordan de har påvirket sportkjøretøymarkedet i flere tiår.

Sørg for å bestille turer på forhånd og nyt timer med underholdning mens du besøker disse museene!

Go top