Fem flotte villaer nær Roma

16/02/2017

Fem flotte villaer nær Roma

Det er høysesong for planlegging av årets sommerferie og noen er også allerede igang med å finne et sted de kan reise til i høstferien litt senere på året. Det er deilig å kunne tilbringe ferien i en nydelig villa hvor det er god plass, stor hage og eget svømmebasseng. Da kan familien kose seg. Enda bedre blir det om dere kan kombinere oppholdet i slike flotte omgivelser med nærhet til en av verdens mest spennende storbyer, nemlig Roma. Med en feriebolig i nærheten av den evige stad kan dere tilbringe noen dager hjemme i villaen og andre dager kan dere gå på oppdagelsesferd i Roma. Synes dere det høres ut som en fin ferie, så har vi funnet frem til fem flotte villaer som ligger nær Roma.

Villa Olivella – Albano Laziale

Fem villaer nær RomaDenne villaen er den som ligger tettest på Roma i byen Albano Laziale, kun 20 kilometer sør for sentrum av byen. Det går lokaltog minst en gang i timen inn til selve Roma og huset er derfor det perfekte utgangspunkt for daglige utflukter, samtidig som dere bor i egen feriebolig og kan kose dere i fred og ro. Villa Olivella er en koselig liten villa i to etasjer med plass til fem personer. Her er det en romslig stue med en sovesofa samt et velfungerende kjøkken, vaskerom og to soverom oppe i andre etasje. Disse deler husets ene bad, som er utstyrt med boble badekar. Ute finner dere en koselig terrasse, en stor hage med oliven-og sitrontrær samt et svømmebasseng, slik at dere kan bade når det måtte passe dere. Les mer om Villa Olivella her.

Villa Orchidea – Genazzano

Fem villaer i nærheten av RomaDenne villaen ligger også sør for Roma, rundt 60 kilometer fra byen. Det er mulig å ta toget frem og tilbake til Roma, slik at dere kan være inne i sentrum av byen på mindre enn en time. Huset ligger i rolige omgivelser i en nydelige hagen på to mål. Her er det også et flott svømmebasseng, hvor dere kan kose dere med å bade eller nyte solen på en av solstolene rundt bassenget. Selve huset er på hele 300 kvadrat og har plass til tolv personer. Disse deler seks soverom og fire bad. Huset er innredet over tre etasjer med en stor stue og kjøkken med utsikt over bassenget og hagen. I kjelleren finner dere en egen velværeavdeling med Jacuzzi, badstue og tyrkisk bad. På den store terrassen utenfor huset er det spisebord og sofaer, slik at dere kan nyte mange måltider utendørs og kose dere etter en god lunsj eller middag. Les mer om Villa Orchidea her.

Villa Benedetta – Marina Velca

Fem boliger nær RomaDenne ferieboligen ligger kun en times kjøring fra Roma, men samtidig ikke lengre enn noen få kilometer fra Middelhavet og den nydelige middelalderbyen Tarqunia. Med andre ord den perfekte beliggenheten for en flott ferie. Huset ligger tett på golfbanen Marina Velca og har god plass til åtte personer, som deler fire soverom og tre bad. Her er det en stor stue, spisestue og flott kjøkken samt en overdekket terrasse. Her kan dere nyte måltidene eller bare kose dere på kvelden etter en lang og spennende dag i Roma. De dagene dere velger å bli i huset, kan dere slappe av i det nydelig svømmebassenget eller sole dere i den store hagen. Les mer om Villa Benedetta her.

Villa Montefiascone – Montefiascone

Fem ferieboliger nær RomaVi flytter oss til den nordlige siden av Roma og ikke langt fra innsjøen Bolsena ligger byen Montefiascone. Rett på utsiden av byen finner dere denne store og romslige villaen i tre etasjer med plass til 18 personer. Her er det åtte soverom og seks bad til disposisjon. Fra husets terrasser har dere en flott utsikt over området og dere befinner dere fortsatt kun litt mer enn en times kjøring fra Roma, selv om dere bor i flotte, landlige omgivelser. Huset er innredet som tre selvstendige leiligheter, alle med eget kjøkken, og kan brukes samlet til en stor familie eller til flere vennepar som ønsker å feriere sammen, men samtidig ha muligheten for litt alenetid. Nedenfor huset er det et stort uteområde med svømmebasseng, Jacuzzi og solstoler. Les mer om Villa Montefiascone her.

Villa Terracina – Terracina

Fem flotte villaer nær RomaDen siste boligen ligger en times kjøretur sør for Roma i den kjente badebyen Terracina. Her finner dere denne lille og koselige villaen, med kort avstand til Terracinas historiske bydel samt bare et par kilometer fra stranda. Også her er det mulig å kombinere ferie i en flott bolig tett på stranda med mange besøk i Roma. Selve villaen har plass til seks personer. Her er det tre soverom og to bad, stue og et velfungerende kjøkken. Ute er det sofagrupper hvor dere kan nyte utsikten over vannet og går dere lengre ned i hagen finner dere et nydelig, lite svømmebasseng som kan brukes når der trenger en forfriskende dukkert. Les mer om Villa Terracina her.

Go top