Barselpersmisjon i Italia

24/10/2015

Tid til hverandre

Veldig mange av oss drømmer om en pause fra hverdagens kjas og mas. For noen forblir det bare en drøm, mens andre velger å bruke deler av barselpermisjonen til å oppfylle drømmen.

Hvor skal en så reise? Det er mange hensyn å ta, både når det gjelder klima, mat, språk, økonomi og avstand.

Italia er et veldig godt alternativ. Italia er ikke langt fra Norge, det betyr at en ikke trenger å bruke opp verdifull tid på en tidkrevende og slitsom reise. Klimaet er varmt og behagelig, helsevesenet er godt utbygd og en trenger ingen ekstra reisevaksiner.

Barnevennlige Italia

Depositphotos_16497867_m (FILEminimizer)

Og så er det dette med at italienerne simpelthen elsker barn. Barn er velkommen over alt, også på restauranter. Italienerne vet rett og slett ikke hva godt de kan gjøre for barna. Følelsen av å ikke være til bry, men til glede gjør det unektelig til en behagelig opplevelse å reise med små barn.

Ideelt å leie hus

Ideelt å leie hus

Reiser en med barn og skal være borte en stund, er det ideelt å leie et hus, gjerne et med svømmebasseng. Frihet og rom til å stelle selv er viktig, ikke minst når en reiser med små barn. Bor dere i eget hus gir det også mulighet til at de voksne kan nyte kveldene på verandaen mens barna sover trygt inne. Besteforeldre og venner har kanskje også lyst til å komme på besøk og da er det kjekt med plass nok.

Ferske og flotte råvarer

Ferske og flotte råvarer

Italia er et land der god mat og drikke er viktig hver dag. Her kan du handle mat direkte fra gården, fra vinbonden og nyte markeder som bugner av ferske grønnsaker. Da er det fint med eget hus, slik at dere kan handle inn og lage deilige og sunne retter til store og små.

Tid til hverandre

Tid til hverandre

Italia gir rom for hverandre, rom til å slappe av og nyte tiden sammen med barna. Her er det tid til gode samtaler rundt matbordet eller på tur i det vakre landskapet. Få besøk av besteforeldre eller nære venner. Prate med naboene og få litt italiensk med på veien. Lev livet i rolig tempo og returner til Norge med tett sammenknyttede bånd og felles opplevelser dere aldri vil glemme. En perfekt start på livet som foreldre.

Go top