Boligkjøp i Italia

DU DRØMMER OM DIN EGEN ITALIENSKE VILLA…

men hvordan gjøre drømmen til en realitet?

Å kjøpe en eiendom kan være litt av en prosess. Ikke minst i et fremmed land der språket, lovene samt skikk og bruk er helt forskjellig fra der du kommer fra. Det hjelper å ha en erfaren guide, som ikke bare vil finne den perfekte eiendommen til deg, men som også veileder og støtter deg gjennom hvert steg i kjøpsprosessen samt i det som følger etterpå.

EIENDOMSMEGER KONTRA EN SOM FINNER EIENDOMMER

Vi hos Renate Villas jobber med å finne eiendommer. Dette betyr at vi jobber sammen med deg og lokale eiendomsmeglere for å finne eiendommer som oppfyller dine spesifikke kriterier. Slik sparer du verdifull tid, samtidig som det å samarbeide med flere eiendomsmeglerkontorer gir deg økt fleksibilitet. Vi stopper ikke når vi har funnet en eiendom til deg – vi kan assistere deg gjennom hele prosessen, inkludert:

 • Finne eiendommer
 • Gå på visninger
 • Bidra med kontrakter og kontakt med notaren
 • Etablere kommunale avtaler etter kjøpet
 • Renovering
 • Håndtere utleie av boligen din når du ikke bruker den selv
 • til og med møbleringen kan vi ordne!
 • Det koster ikke noe mer å bruke våre tjenester enn det koster å bruke en eiendomsmegler lokalt i Italia. Dette er fordi både kjøper og selger betaler megler og det derfor er vanlig med et samarbeid mellom flere eiendomskontorer.

  HVOR I ITALIA?

  Vår erfaring med å finne og administrere ferieboliger, har gitt oss kunnskap om særegenhetene ved hver og en av Italias regioner. I stedet for å være begrenset til en region eller et område, kan vi hjelpe deg med å finne den perfekte eiendommen hvor som helst i Italia. Vi hjelper deg med å innsnevre området underveis og viser deg til og med eiendommer i flere regioner. Vi gjør unna mye av forarbeidet før du kommer, noe som sørger for at du sparer verdifull tid og sikrer at du bare ser de best egnede boligene i de områdene som passer best med dine ønsker.

  HVORFOR RENATE VILLAS?

  Vi er lidenskapelig opptatt av Italia og italiensk kultur og elsker å hjelpe andre med å oppfylle deres egen italienske drøm. Vi har erfaring med eiendomskjøp her i Italia, både privat og for våre kunder, så vi vet både hva vi skal se etter og hvordan man skal navigere i systemet. Gjennom årene har vi etablert et stort nettverk av kontakter her i Italia, med alt fra eiendomsmeglere og lokale guider til forhandlere og håndverkere. Sammen med oss gleder de seg til å dele sin lidenskap og ekspertise med deg!

  Renate

  VÅR GUIDE TIL Å KJØPE BOLIG…

  Vi ønsker å fjerne så mye usikkerhet og gjetning rundt kjøpsprosessen som mulig. Derfor har vi laget en guide om boligkjøp i Italia, som går gjennom det mest grunnleggende og svarer på noen av de mest vanlige spørsmålene. Du er hjertelig velkommen til å laste ned PDF-guiden, som er helt gratis. Dersom du ønsker, kan du også legge igjen din e-postadresse og bli tilmeldt vårt nyhetsbrev om eiendomskjøp. Det er en perfekt måte å holde seg oppdatert om våre siste eiendomsfunn og andre eiendomsrelaterte nyheter!

  KLAR TIL Å KOMME I GANG?

  Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

  Ditt navn *

  E-post *

  Telefon

  Melding

  Featured:

  feriehus med basseng ved Roma

  San Felice Circeo, Lazio

  Read more
  Go top