Din italienske høst

21/09/2018

Det er ingen tid som er feil for å besøke Italia, men høsten bringer ut en annen og unik side av dette vakre landet. Det er også noen flere praktiske grunner som gjør Italia til ditt perfekte feriested for høsten.Det er ingen tid som er feil for å besøke Italia, men høsten bringer ut en annen og unik side av dette vakre landet. Det er også noen flere praktiske grunner som gjør Italia til ditt perfekte feriested for høsten

  1. Mindre folkemengder

Noen ganger kan det være vanskelig å sette pris på skjønnhet når du står i kø i flere timer under stekende solstek. Sommeren er den mest populære tiden for reiser til Italia. Ihvertfall utenfor de mest populære turist områdene  gir mindrefolkemengder deg mer ro til å kunne nyte de arkitektoniske underverkene rundt deg.

  1. Mildt vær

Sommervarmen kan også være veldig utmattende når du er på sightseeing hele dagen. Spesielt når du er i byen der havet eller innsjøene ikke er i nærheten. Hvis du planlegger å utforske, men samtidig oppleve varme og solrike er høsten en fin tid.

  1. Bedre tilbud for flyreiser og hoteller

Skal du på ferie til Italia i høst kan du også spare penger i forhold til om sommeren siden flypriser vanligvis gå ned og med mindre turister bør være i stand til å få bedre tilbud for hotell, leilighet og villa utleie.

  1. Høstfarger og vinhøsttid

Høsten bringer også frem en vakker side av Italias natur. Med trær som  bytter farger, spennende tider på året med både oliven og vin produsering kan du få med deg en unik opplevelse med en dag på landsbygden.

Italia er unik uansett når på året du ønsker å dra. God tur!

Go top