Fem ferievillaer ved Adriaterhavet

02/03/2017

Fem ferievillaer ved Adriaterhavet

Adriaterhavet er havet som deler Italia og det tidligere Jugoslavia. En lang kyststrekning som begynner ved Trieste i den nordlige delen av Italia og strekker seg ned til Puglia i sør. Langs hele denne lange kysten finnes det mange fantastiske sandstrender, flotte badebyer og litt inne i landet kan dere kjøre fra landsby til landsby. Denne delen av Italia er kanskje ikke så kjent ennå, men for italienerne så er dette feriested nummer ett og mange reiser hit når de skal kose seg. Nettopp det å kose seg er de flinke til disse italienerne og det er jo det ferie handler om. Vi har derfor funnet frem til fem ferievillaer hvor dere kan kose dere i sommerferien eller på andre tidspunkter av året. Her er det egentlig fint det meste av året.

Casa Florini – Marche

Fem ferievillaer ved adriaterhavetDenne villaen ligger ute i den nydelige naturen som du finner i Marche. En liten kjøretur mellom vinranker, oliventrær og bølgende åser og dere er fremme ved Adriaterhavet. Huset er et ekte steinhus, bygget for mer enn 100 år siden og restaurert et par ganger siden den gang. Villaen ligger kun tre kilometer fra landsbyen Barchi, hvor dere finner restaurant og de mest nødvendige butikker. Selve huset er et nydelig steinhus over to etasjer med plass til ti personer. Her er det fem soverom og hele seks bad, stor stue, kjøkken og et helt nytt svømmebasseng som akkurat har blitt ferdig. Les mer om Casa Florini her.

Villa Acqua – Marche

Fem ferievillaer ved AdriaterhavetDen neste villaen ved Adriaterhavet er Villa Acqua. Den er perfekt for dere som ønsker å bo i en villa av høy kvalitet, med en stor terrasse og omgitt av den nydelige naturen Marche kan by på. Dere finner boligen ved byen Acqualanga, ikke langt fra den fantastiske middelalderbyen, Urbino. Huset har plass til åtte personer, som deler fire soverom og tre bad. Siden hele villaen er på 300 kvadratmeter er det god plass til å kose dere sammen og samtidig plass nok til å finne en fredelig krok, om en av dere trenger å slappe med en bok. Fra den store terrassen kan dere nyte utsikten landskapet byr på og når det blir for varmt så finner dere et stort svømmebasseng til fri bruk. Les mer om https://www.renatevillas.com/villa/villa-acqua/ her.

Villa Pesaro – Marche

Fem ferievillaer ved AdraiterhavetVilla Pesaro er en villa med et stort uteområde, en overdekket terrasse og eget basseng. Her er det ikke langt til Adriaterhavskystens flotte strender og den koselige byen Pesaro. Det er en koselig liten villa med plass til seks personer som sover i tre soverom og deler to bad. Her er det en romslig stue, et kjøkken hvor dere kan tilberede mange nydelige måltider og en flott, overbygd terrasse hvor dere også kan nyte måltidene. Alle soverommene har utgang til en koselig terrasse hvor en kan nyte morgenstunden eller varme sommerkvelder, herfra kan dere også se havet. Utendørs er villaen omgitt av en stor hage med oliventrær og en egen kjøkkenhage som eierne dyrker. Her kan dere forsyne dere av ferske råvarer. Mellom villaen og bassenget er det et lite hus, her er det vaskerom og bad. I tillegg til et ekstra rom med bad som kan leies utenom ved behov. Bassenget er 4 x 8 meter langt og 120 x 165 cm dypt. Les mer om https://www.renatevillas.com/villa/villa-pesaro/ her.

Villa Costanzo – Marche

De 5 flotteste svømmebassengDenne villaen befinner seg i Marche regionen, ikke langt fra Adriaterhavskysten. Villaen har plass til 12 personer fordelt på fire soverom, med plass til ekstra senger, og fire bad. Her er det en romslig stue med sofagruppe og et stort spisebord med spiseplass til opptil 14 personer. Utenfor finner dere en stor, overbygget terrasse hvor dere kan nyte mange måltider. Selve hagen er på hele tre mål med mange ulike trær, blant annet oliven, kirsebær, granatepler, kiwi og fersken som kan plukkes rett fra trærne. Og så er det bassenget på 5 x 12 meter, hvorfra dere kan nyte en fantastisk utsikt over området. Les mer om Villa Costanzo her.

Villa Orizzonte – Marche

De 5 beste villaer nær strandenVi beveger oss opp langs Adriaterhavskysten og kommer til Marche. Dette huset i tre etasjer ligger kun tre kilometer fra stranden. Her er det plass til ni personer som deler fem soverom og fire bad. Det største soverommet ligger øverst i huset og har eget bad og resten av soverommene deler de siste tre badeværelser. Huset har et stort kjøkken med masse plass og en stor kokeøy i midten. Her er det to stuer med behagelige sofaer og en stor terrasse hvor dere kan nyte utsikten over havet. Dere kan også nyte dagene i den store hagen og kose dere i bassenget. Les mer om Villa Orizzonte her.

Go top