Hvorfor kjøpe firmabolig i Italia?

20/10/2016

Firmabolig i Italia

Det er et godt spørsmål og vi skal prøve å svare på det så godt vi kan.  Italia har så mye å by på og er et av de mest populære ferieland blant oss nordmenn. Kanskje ikke her de fleste av oss reiser på sommerferie hvor turen ofte går til Spania, Hellas og Frankrike, men når det gjelder en langhelg eller turer hvor det gjelder kultur og mat, så ligger Italia høyt på listen.  Her er nok områder å velge i blant og spesielt Toscana, Lazio med Roma, Piemonte og Amalfikysten er steder de fleste enten har besøkt eller drømmer om å besøke.

Opplevelser = motiverte ansatte og ledere

Mange bedrifter holder møter og seminarer. Noen har disse i bedriften sine møtelokaler mens andre booker seg inn på kurs og konferanse sentre rundt om i Norge.  Vi skal ikke si noe vondt om det, men i stedet gjøre oppmerksom på at det finnes et spennende alternativ. Det er liten tvil om at opplevelser sammen med kolleger gir motiverte ansatte og ledere. Opplevelser kan dere selvsagt få mange steder, men hvorfor ikke flytte slike opplevelser til varmere strøk. Det er noe annet å komme ned til varmen, til en koselig italiensk villa med flotte fasiliteter, god mat og mange muligheter for å se og oppdage nye ting hver dag og hver gang dere er på kurs. Det er stor forskjell på hvordan et kurs/konferansehotell og en italiensk villa oppleves når dere skal ha ledermøter eller kurs for en avdeling i bedriften. Med en egen firmabolig vil dere ha et helt hus til rådighet, dere setter selv dagsorden for møtene/kursene og standarden er minst like bra som på et hotell. Maten kan dere leie inn som full catering og nyte god italiensk mat når dere tar pause fra møtene.

Et nydelig opplegg

Firmabolig i ItaliaSe det for deg! Dere ankommer firmaboligen i Toscana. Middagen blir gjort klar av cateringfolkene dere bruker og når dere har installert dere på rommene deres, så er middagen klar. Neste morgen er det nydelig italiensk frokost og så er dere klar til å begynne å jobbe. Etter en inspirende økt på formiddagen blir lunsjen servert ute på terrassen og dere kan sitte i skjorte, nyte det fine været og den nydelige maten. Litt flere møter på ettermiddagen før dere er klar til et matkurs med en italiensk kokk som kan lærer dere et par triks til det italienske kjøkken. En flott mulighet for gruppen til å bli bedre kjent under uformelle former og når dere har jobbet et par timer på kjøkkenet, så kan dere nyte maten dere selv har vært med på å tilberede. Høres det kanskje bedre ut enn en dag på et hotell på Gardermoen eller et annet sted i landet. Slike opplegg er med på å skape samvær i gruppen, uansett om det er en ledergruppe eller en avdeling i bedriften, og samvær gir fornøyde ansatte som gjør en ekstra innsats for at bedriften skal få suksess.

En investering

Firmabolig i ItaliaDet koster selvsagt penger å kjøpe en firmabolig, men det er et veldig bra tidspunkt å gjøre dette nå. Prisene på boliger i Italia er historisk lave og det er mulig å finne mange flotte boliger til priser som ligger langt under de norske. Fordelen med en firmabolig i Italia er også at dere kan leie ut huset når dere ikke selv bruker det. Det finnes flere utleiningsbyråer som tar hånd om alt vedrørende utleie og dette gir dere penger tilbake på investeringen. Spesielt på sommeren når det er ferietid i bedriften og høysesong i Italia, så er det mange muligheter for å leie ut firmaboligen. Kanskje det også kan være interessant å la de ansatte leie den til en rimelig pris som et personalegode og dermed skape enda mer fornøyde ansatte.

Mulighetene er mange og vi mener det definitivt er verdt å overveie!

Liker du denne boligen, les mer om den her Villa Giallo

 

Go top