Mye spennende i 2017

29/12/2016

2017

2016 synger på siste vers og snart er vi igang med 2017 som blir et nytt og spennende år. Det kommer til å skje flere nye ting hos Renate Villas i året som kommer. Blant annet et større utvalg med flere og bedre muligheter for kjøp av egen feriebolig i Italia eller oppussingsobjekter, hvor du selv kan være med på å forme boligen slik du ønsker den skal se ut. Det kommer mer info om dette til neste år.

Større utvalg av ferieboliger

lestra_aeree-5Utvalget av villaer og leiligheter vil øke neste år. Vi har brukt en del av vintermånedene til å finne nye, interessante boliger som vil bli lagt ut på nettsiden vår om ikke lenge. Jakten vil fortsette, slik at utvalget vil bli enda bedre og det vil blant annet komme flere boliger ved sjøen. Samtidig ønsker vi også å utvide servicen i området rundt villaen, slik at dere får en enda bedre og mer behagelig ferie. Den ekstra servicen er valgfri, men for de som ønsker å kose seg litt ekstra i ferien vil vi flere steder tilby egen kokk som kan leies inn om dere ønsker det. Da kan dere kose dere hjemme i villaen mens en profesjonell kokk tilbereder en nydelig middag til dere. Dere slipper da eventuelt stress med å finne en restaurant og kjøreturen frem og tilbake.

Har dere lyst til å utforske nærområdet rundt ferieboligen deres, så vil vi flere steder kunne tilby leie av sykler. Noen av stedene kan dere leie profesjonelle sykler om dere har lyst til å teste sykkelformen i nydelige omgivelser. Eller hva med en utflukt sammen med en privat guide som kjenner området og kan fortelle dere alt dere ønsker å vite om kjente kirker, byer eller museer. Vi håper vi kan inspirere og vise dere enda flere deler av vårt vakre Italia neste år.

VI ØNSKER DERE ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR!

Go top