På jakt etter den perfekte iskrem i Roma

09/09/2018

Hver innbyggere i Roma har sin egen favoritt iskrem, og de kan tilbringe timer med å argumentere for hvorfor akkurat den isbaren og smaken er best

Du finner en isbutikk rundt hvert hjørne i Roma, men husk at den mest imponerende utstillingen eller mest fargerike isen sjelden garanterer en like fantastisk smak. Så får at du virkelig skal være sikker på å få oppleve å smake nydelig iskrem har vi laget denne guiden med våre favoritter

Fatamorgana

Min personlige favoritt. «Ingen triks, bare natur» – Fatamorganas sykkel – oppsummerer dette stedet perfekt. Hyggelig, enkel gelateria som tilbyr et bredt spekter av himmelsk iskrem. Stort utvalg av melkefri, vegansk iskrem.

Adresse: Piazza degli Zingari, 5, (Monti), Via Roma Libera, 11 (Trastevere)


Gelateria del Teatro

Et annet flott sted for din gelato opplevelse. Som de presenterer sin filosofi: «Vi bruker kun sesongprodukter, vi tilpasser oss den syklusen.»

Det er alltid noen overraskelser i den daglige listen over iskrem. Vær klare til å stå i litt kø, men vi garanterer – det er verdt ventetiden!

Adresse: Via dei Coronari, 65/66


Le Neviera

En lokal favoritt – liten iskrembutikk nær San Giovanni. Is og slush, laget med snø fra fjellene. Her tilbyr de rundt 20 forskjellige smaker, alle laget av ferske og sesongbaserte produkter.

Adresse: Via Taranto, 66

Vi håper denne lille guideboken vil hjelpe deg med å begynne å utforske byen for en unik smaksprøve!

 

Go top