Topp 5 ferieboliger med de flotteste svømmebasseng

15/12/2016

De 5 flotteste svømmebasseng

Et svømmebasseng er gjerne noe av det som blir brukt mest på en ferie og dette gjelder også når dere bor i egen feriebolig. De fleste av våre villaer har eget svømmebasseng og det gjør dem ideelle for en familieferie. Finnes det noe bedre enn å sitte å kose seg på terrassen med litt god mat og drikke, og når alle er forsynt så kan dere rusle bort til bassenget og ta en forfriskende dukkert? Vi har derfor valgt ut de fem ferieboliger som har de flotteste svømmebasseng etter vår smak.

Villa Costanzo – Marche

De 5 flotteste svømmebassengDenne villaen befinner seg i Marche regionen, ikke langt fra Adriaterhavskysten. Villaen har plass til 12 personer fordelt på 4 soverom, med plass til ekstra senger, og 4 bad. Her er det en romslig stue med sofagruppe og et stort spisebord med spiseplass til opptil 14 personer. Utenfor finner dere en stor, overbygget terrasse hvor dere kan nyte mange måltider. Selve hagen er på hele 3 mål med mange ulike trær, blant annet oliven, kirsebær, granatepler, kiwi og fersken som kan plukkes rett fra trærne. Og så er det bassenget på 5 x 12 meter, hvorfra dere kan nyte en fantastisk utsikt over området. Les mer om Villa Costanzo her.

Villa Orchidea – Lazio

De 5 flotteste svømmebassengNeste i rekken er denne store villaen som dere finner i Lazio regionen, kun 70 kilometer fra Roma og i et område med mange utfluktsmuligheter. Blant annet er det ikke langt til en av Italias største forlystelsesparker. Villaen er på hele 300 kvm og har plass til 12 personer. Disse kan dele på 6 soverom og 5 bad. Her er det en stor stue med peis til en kjølig kveld og stort spisebord med plass til 12 personer og nede i kjelleren er det badstue, tyrkisk bad og jacuzzi. Ute finner dere en stor terrasse med utsikt over en nydelig hage og en liten sti fører dere ned til svømmebassenget. Her kan dere kose dere på en av solsengene eller nyte en god lunsj i patioen ved det store bassenget. Les mer om Villa Orchidea her.

Villa Hanne – Sicilia

De 5 flotteste svømmebassengDenne villaen ligger på Sicilia, ikke langt fra byen Ragusa på den sørlige delen av øya. Villaen ligger i landlige omgivelser, men likevel tett på byen Giarratana med sine 3500 innbyggere. Hele huset er på 200 kvm og bygd som et ekte siciliansk steinhus. Her er det plass til 10 personer fordelt på 4 soverom og 4 bad. I huset er det en stor stue med peis og spisestue, hvor alle kan spise sammen ved det store spisebordet. Uten finner dere det store svømmebassenget som måler hele 28 x 10 meter og er fylt med saltvann. Bassenget har en dybde på 1,5 meter og er dermed perfekt for familier med barn. Les mer om Villa Hanne her.

Villa Guardea – Umbria

De 5 flotteste svømmebassengVi har kommet til Umbria midt i Italia og her finner vi denne nydelige villaen som ligger i landlige omgivelser, men kun 2 km fra nærste landsby med butikker. Huset er det vi kan kalle et luksushus på hele 500 kvm. Her er det plass til 14 personer og disse kan sove i 5 ulike soverom, hvorav 2 av dem har 4 sengeplasser. Itillegg er det 6 bad, stor stue, spisestue og kjøkken. Her er det eget bassengområde, som er overdekket, og med jacuzzi og fargeterapi område. Bassenget er noe helt spesielt og kan varmes opp til 30 grader og har eget fossefall. Kanskje det flotteste svømmebasseng av dem alle. Les mer om Villa Guardea her.

Villa Olbia – Sardinia

De 5 flotteste svømmebassengDen siste villaen i denen omgang ligger ikke langt fra Olbia på den nordlige delen av Sardinia. Huset ligger kun kort avstand fra flyplassen og dere kan derfor være på plass ganske kort tid etter at flyet har landet. Villaen ligger rett ved havet og ble totalrenovert i 2015. Her er det plass til 12 personer og dere finner 3 soverom, sovesofa og 5 bad. Huset er nydelig innredet med synlige takbjelker og mange lekre detaljer. Ute finner dere en meget stor terrasse hvor dere kan nyte mange måltider, her er bordfotball, billiard og mulighet for å låne sykler, kajakk og en mindre båt i høysesongen. Men mye av tiden kommer sannsynligvis til å bli brukt i det nydelige svømmebassenget med utsikt over havet. Les mer om Villa Olbia her.

Go top