Vegan og vegetariske steder i Roma

15/12/2017

Ja, du hørte det riktig. Det er mer av Italia og Roma enn bare pizza og pasta eller mozzarella og prosciutto. Og selv om det kanskje ikke virker som den mest veganske / vegetariske, vennlige byen ved første øyekast, er det faktisk ganske mange flotte steder for å smake nydelig italiensk mat.

        Her er noen av våre forslag til å spise ute:

ECRU

Vegan og rå mat. Denne nydelige kaféen / restauranten tilbyr alt fra fersk juice og nøttemelk til vegansk sushi. Her finner du også nudler, carpaccio og veganost sammen med et stort utvalg av vin fra små italienske produsenter.

God mat, vennlig og gjestfritt personale og jazzrymer i bakgrunnen gjør dette til en virkelig hyggelig gastronomisk reise.

Sted: Via Acciaioli 9, Roma, Italia (10min gange fra peters kirken)

ecru-pic2ecru-picc

 

IL MARGUTTA VEGETARISK MAT OG KUNST

For de som leter etter mer enn bare et sted å spise, bør du vurdere RistorArte Il Margutta. Her kan du oppleve vegetarisk mat og kunst på ett og same sted. Dette stedet tilbyr en velbalansert italiensk vegetarisk matlaging i et flott og elegant miljø. Her vil du finne en koselig hage, naturlige trebord, farger og øye for detaljer. Det hele skaper en spesiell atmosfære for dette elegante, uformelle  og koselig konseptet».

Med over 50 forskjellige retter å velge mellom og et omfattende vinkort er du sikker på du finner noe du liker.
Beliggenhet: Via Margutta 118 (mellom Piazza del Popolo og Spansketrappen)

marguttapic2margutta-pic1

 

 

 

 

 

 

 

 

ORTO

Søt og fargerikt sted med fersk, italiensk stil og rimelig mat for både veganer og vegetarianere. Perfekt sted for en rask lunsj eller en av stedets kjente søndags brunsjer med venner og familie.

Sted: Via Giuseppe Gioacchino Belli, 142 (15min gange fra St. Peter’s Bazilica)

orto-pic1

ortopic2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GREZZO

grezzopic2Spesielt utvalgt for dere som elsker dessert. Grezzo, den rå kake og sjokoladebutikk, tilbyr tiramisu, ostekake, iskrem og andre desserter. Ikke bekymre deg, alle er helt veganer og glutenfrie.

Stopp for en varm kopp kaffe og en syndig dessert!

Sted: Via Urbana 30, Roma (15min gange fra Piazza Venezia)

Her var noen av våre forslag over veganer og vegetariske spisesteder i Roma.

Buon Apetito!

 

 

Go top