• villa i sicilia for grupper

Fra kr0 / uke

Spørre om denne eiendommen Gratis concierge-service

Ditt navn *

E-post *

Telefon

Sjekk Inn Dato
(dd/mm/yyyy)

Sjekk Ut Dato
(dd/mm/yyyy)

Melding


HØYDEPUNKTER

Denne flotte moderne villaen er super til grupper som ønsker å oppleve Sicilia. Med beliggenhet på den sørlige delen på øyen er det en flott belliggenhet for utgangspunkt for utflukter.

FASILITETER

A/C
Vaskemaskin
Ping pong
Biljard
Sykler
Privat basseng
Grill

AVSTANDER

 • Flyplasser: 109 km
 • Strand: 32 km
 • Restauranter: 0 mtr
 • Dagligvare og landsby 8 km

BESKRIVELSE

Denne villaen var ferdig og nymøblert i 2016 så er flott og moderne. Villaen består av 3 små leiligheter med kjøkken og et soverom og tre doble rom. Her er det air condition over alt og alle rommene har eget bad og inngang fra utsiden av villaen. Villaen har også en restaurant og et uteområdet med grill. Det er mulig for gjestene og lage sin egen mat på de private kjøkkene eller bestille lunsj eller middag ved restauranten til spesielle priser. Denne maten kan da nytes i både privat rom i restauranten eller privat området utendørs.

Boligen har en flott velholdt hage med privat basseng. Her er det solsenger og parasoller for rolige dager ved bassenget. Det er både lekestativ, ping pong og billjard ved villaen. Det er flere hester så mulighet til hesteriding på området itillegg til at det er 10 sykler tilgjengelig for de som vil oppleve lokal området.

Hva Renate elsker…

 • Det å kunne ha alle måltid servert ved boligen
 • Det flotte moderne designet
 • Det flotte og private basseng området

Hva Renate mener du bør vite…

 • Det er en restaurant tilhørende boligen. Her er det andre gjester spesielt i helgene
 • Det er mulighet til frokost, halv eller helpensjon

BELIGGENHET

Villaen ligger i en rolig gate kun minutters gange unna havnen, stranden, barer og restauranter. Du finner sandstrender på begge sider av byen, og disse er svært populære blant italienerne og turister fra resten av Europa. Mange kommer her med båt, og du vil derfor se mye liv i havneområdet. Faktisk er denne marinaen, den største på Sicilia, og kan huse mer enn 800 båter. Hele området rundt Marina di Ragusa inviterer til aktiviteter på vannet. Her kan du leie en jetski, prøve windsurfing eller leie båt. Hvis du foretrekker aktiviteter på land, finner du også mange alternativer.

Ting å se og besøke:
Dette er et av de mest spennende områdene på Sicilia.
En kjøretur unna vil du finne den vakker by Ragusa med rundt 75.000 innbyggere. Byen dateres tilbake til 2. århundre B.C. Den gamle delen av byen ligger på en liten bakketopp.
Fantastiske Duomo di San Giorgio er også et verdig besøk. Det er en vakker katedral fra 1775, som ligger like ved Piazza Duomo. Nyt en cappuccino i en av de mange små kafeene når du trenger en pause.

Litt lengre vekke: byen Siracusa er en av de eldste byene i Italia, grunnlagt mer enn 800 år B.C og vi mener også en av de vakreste.. Du finner ikke mange byer, med så mange historiske monumenter som i Siracusa og den gamle delen av byen, Ortigia. Fylt med historie som går helt tilbake til tiden da grekerne grunnla byen. Det er bare imponerende å gå rundt og se alle disse gamle bygningene og severdighetene.

BILDER

inne

 • Villa for grupper i Sicilia med Renatevillas
 • Villa for grupper i Sicilia

SEND EN FORESPØRSEL

Ditt navn *

E-post *

Telefon

Sjekk Inn Dato
(dd/mm/yyyy)

Sjekk Ut Dato
(dd/mm/yyyy)

Melding


ANMELDELSE

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Villa Alpha”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

blogg

Go top