• ferie Tarquinia
Gratis
Spørre om denne eiendommen Gratis concierge-service

Ditt navn *

E-post *

Telefon

Sjekk Inn Dato

Sjekk Ut Dato

Melding

HØYDEPUNKTER

Villa Country er en koselig villa fordelt over to etasjer og med god plass til en familie på fem personer. Her er det en stor hage hvor barna kan leke uforstyrret samt en nydelig utestue og en stor terrasse. Villaen er ligger inne på et eget lukket område. Her inne er det en ni hulls golfbane, restaurant og mulighet for å handle mat. Etter en kort kjøretur/gåtur er dere fremme ved Middelhavet og stranda i Tarquinia Lido. Her kan dere nyte den lange sandstranda og bade i Middelhavet. Kjører dere den andre veien kommer dere til den nydelige oldtidsbyen Tarquinia, hvor dere kan nyte god italiensk mat på de mange kafeer og restauranter, gå tur i de koselige gatene og oppleve mange flotte severdigheter fra gammel tid. I tillegg villaen kun litt over en times i bil fra flyplassen i Roma.

FASILITETER

 • Oppvaskmaskin
 • TV med parabol
 • DVD og flere filmer
 • Wi-Fi

Avstander

 • Flyplasser: Fiumicino i Roma – 90 km
 • Havet og sandstrand: 2 km
 • Restaurant & bar: 2 km

BESKRIVELSE

Villaen er fordelt over to etasjer og her er det god plass. Når dere kommer inn i villaen vil dere bli møtt av en flott stue med en stor og behagelig sofa samt to lenestoler. Her er det også TV, DVD avspiller og flere filmer hvorav mange er for barn.

I det hele tatt er villaen velegnet for barnefamilier, og i stuen vil dere også finne en stor reol med bøker og mange brettspill som alle kan fornøye seg med. Fra stuen er det direkte utgang til den store og lyse utvendige stuen, hvor dere finner et stort spisebord med plass til åtte personer. Her kan dere sitte og nyte mange måltider når det er litt kjølig ute og samtidig nyte utsikten til den flotte hagen.

Ved siden av stuen finner dere et mindre, men veldig funksjonelt kjøkken. Her finnes alt nødvendig utstyr for at dere kan tilberede mange nydelige måltider. Her er det komfyr med stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin samt vanlig kjøkkenutstyr. I første etasje finner dere også tre soverom, to med dobbeltseng og det andre med en enkeltseng. Begge soverommene er holdt i lyse farger og deler det ene badet, som er innredet med badekar. Går dere opp i andre etasje finner dere et bad med dusj.

Villaen har en meget stor hage som er perfekt for barn å leke i. Her er det en stor plen og et par oliventrær, men god plass til å kose seg. Foran villaen er det en stor og koselig terrasse med bord og stoler slik at dere kan nyte måltidene ute.

Hva Renate elsker…

 • Den store hagen
 • Den flotte ute stuen
 • At det er mulig å få servert hjemmelagde måltider i villaen

Hva Renate synes du bør vite…

 • Det er ikke svømmebasseng, men det finnes et felles basseng nede ved stranden
 • Ankomst på torsdager i høysesongen
 • Er dere flere familier som reiser sammen, så har vi flere villaer inne på samme område.

BELIGGENHET

Villaen ligger inne på et eget område ved golfbanen Marina Velca. Herfra er det kun et par kilometer til Middelhavet og området Tarquinia Lido hvor dere også finner et stort basseng. Her er det et lite tivoli for barn på sommeren og mange restauranter samt den lange sandstranden hvor dere kan tilbringe dagen med å bade og sole dere. Rundt 7 kilometer fra villaen finner dere oldtidsbyen Tarquinia.

Byen har færre regnværsdager enn resten av regionen og dette er med på å sikre de beste muligheter for et godt opphold. Tarquinia er en gammel by, nevnt første gang i år 800 før Kristi. Den gangen tilhørte byen etruskerne, og var den viktigste byen av de 12 byene som utgjorde imperiet Etruria. Siden den gangen har byen vært hjemsted for to konger fra Roma og har spilt en viktig rolle i det romerske imperiet. Det er mange ting å finne på i og omkring Tarquinia og stedet er dermed perfekt for en ferie med hele familien. For de voksne er det mange historiske monumenter. Se blant annet de gamle gravene fra etruskerne, som er mer enn 2000 år gamle. Mange er disse er håndmalte og utrolig dekorative.

Tarquinia har også et Nasjonalmuseum for etruskernes historie. Det ligger inne i Palazzo Vitelleschi.
Palasset i seg selv er fra 1400-tallet og ble skjenket til den italienske stat i 1916. Museet ble åpnet i 1924 og har siden fått en stor samling med gjenstander fra etruskernes tid. Alt er fordelt på hele tre etasjer.

Og skulle dere få lyst til noe annet enn late dager ved villaen eller på stranda og kulturopplevelser i Tarquinia, så er det kun en times kjøretur til Roma. Det er derfor veldig enkelt å kjøre på dagstur til byen, oppleve Colosseum, Spansketrappen, Peterskirken, nyte en god lunsj og være tilbake i villaen om kvelden.

PRISER

[brd]

BILDER

INN

 • feriehus i Tarquinia
 • villa i Tarquinia
 • Holidayhouse in Tarquinia
 • Holiday Tarquinia
 • ferie i Tarquinia
 • feriebolig i Tarquinia

UTE

SEND EN FORESPØRSEL

Ditt navn *

E-post *

Telefon

Sjekk Inn Dato

Sjekk Ut Dato

Melding

ANMELDELSE

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å a vurdere “Villa Country”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Roma eGuide

Ønsker du mer informasjon om Roma?

BLOGG

Go top